lørdag den 30. maj 2015

Rustikt Bondebrød.

Foto: Sara B. Hansen.
Et rigtig  lækkert og groft brød med sprød og lækker skorpe, god krumme og det helt rigtige rustikke look - lækkert til både pølse og ost.

1 Bondebrød:

100 g. rugmel
300. g. hvedemel
80 g. havregryn
2 dl. ylette
25 g. gær
1 tsk. salt
2 tsk. honning
1½ dl. varmt vand
4 spsk. olivenolie

Evt. lidt durummel til at drysse brødet med.

Foto: Sara B. Hansen.
Bland Ylette  og vand og rør gæren ud i dette. tilsæt olivenolie, salt,honning og rugmel og rør sammen, rør herefter hvedemel i indtil dejen har en tilpas konsistens. Lad hæve 1 time. Form til et rundt brød og lad det atter hæve ca. 40 min. Pensles med lidt vand og drysses evt. med lidt durum mel for at give en mere sprød skorpe. Rids med en kniv i "lagkagesnit".
Bages ved 200 grader i ca. 30-35 min.

Husk at du også finder mig på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.


Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar