torsdag den 12. marts 2015

Ananas med mynte.


Foto. Sara B. Hansen.

Forleden smagte jeg ananas med mynte, da jeg var på Hotel Nyborg strand og jeg synes bare at det var en vildt god kombination, så jeg måtte fluks teste det herhjemme. 
Det kan bruges som tilbehør til Kylling , bøf eller fisk eller blandet i en salat med andre gode sager som rødløg og Rucola - men er også virkelig godt som lidt frisk tilbehør ved siden af en dessertkage. Du kan også lave helt små fine tern eller store rustikke, det ændrer også lidt på smagen. Så simpelt at det næsten virker skørt- men altså bare vildt godt.
Don´t just take my word for it- do try!

Ingredienser:
1 frisk moden sød ananas
saften fra 1 appelsin
½ dl frisk hakket marrokansk mynte

Skær skrællen af ananasfrugten og fjern den hårde stolpe i midten.  Slkær i små eller store tern og vend med appelsinsaft og friskhakket mynte.That´s it :-)

Find mig også på FACEBOOK

Foto. Sara B. Hansen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar