søndag den 11. januar 2015

Salat med fennikel, appelsin, pære og primdonna.

Foto: Sara B. Hansen.
Jeg elsker salater og for tiden er de store spanske appelsiner bare så lækre, det føles som solskin på tallerkenen og jeg er sikker på at det bidrager med et godt vitaminboost i denne kolde tid.
Fenikkel er også en af mine favoritter. En dejlig salat, som kan ledsage både fugl og fisk og for den sags skyld også en god bøf.


Ingredienser 4 personer

3 appelsiner i skiver (uden skræl)
1 lille bundt forårsløg, skiver
1 fenikkel i tynde skiver
2 små hjertesalt, skårt i strimler
1 pære i tynde skiver
Flager af primadonna ost el. parmesan
1½ spsk. god olivenolie med citron
Salt og friskkværnet peber

Fordel hjertesalaten på bunden af et fad, herover forårsløg, appelsinskiver, pære og primadonna. slut af med olivenolie med citron samt friskkværnet peber og lidt salt.


Find mig også på FACEBOOK.

Foto Sara B. Hansen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar