onsdag den 19. november 2014

Vegetarisk karrysuppe med kartoffel, gulerod og couscous.

Foto: Sara B. Hansen.
Dagens ret blev en lækker og fyldig karrysuppe med grøntsager, kokosmælk og couscous. Den fik topkarakter af yngstesønnen. Vi indtog den I byens skaterhal, hvor vi har aftenvagten blandt byens unge. Godt med lidt varm suppe at lune sig på:-) Grundet de primitive rammer er billederne ikke lige så "stylede" denne gang.

Foto: Sara B. Hansen.
Ingredienser 6 personer:

6oo g. kartofler, tern
5 gulerødder, skiver
2 løg I tern
2 fed hvidløg, presset
2½ dl frosne ærter
1 liter vand
4 spsk. flydende grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
2 spsk. tomatkoncentrat
2 dl. couscous
Salt og peber
1½ spsk. karry
Lidt olie evt. kokosolie

Svits løgene nogle minutter I lidt olie I en god stor gryde. Tilsæt karry og brænd den af inden kartofler og gulerødder og lidt salt og peber tilsættes. Svits I yderligere nogle min. Tilsæt dernæst vand og flydende bouillon samt hvidløg. Lad simre ca. 15 min. Tilsæt kokosmælk, tomatkoncentrat, couscous og lad simre I yderligere 15 min. Tilsæt de frosne ærter, varm suppen igennem og smag til med salt og peber.

Find mig også på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.

4 kommentarer:

  1. Uanset lokaliteterne, så ser suppen fristende delikat ud, en rigtig vinterlækkerbisken.
    Og den skal reproduceres i mit køkken, så nu skrev jeg den så ud.
    Knus mor

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak mor, er sikker på du vil synes om den :-) Knus Sara

      Slet
  2. Jeg er kæmpe fan 😍 Og ligeså er min store landmand af en kæreste, så det må være ros med ekstra ros på :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for din kommentar, det er dejligt at høre den falder i god jord hos jer begge og ja lidt dejligt at det også kan glæde en stor stærk landmand😉😊kh Sara

      Slet