søndag den 2. november 2014

Junglekylling med lækkert tilbehør.


Foto: Sara B. Hansen.
I aften skal vi have denne dejlige ret som altid har været et stort hit herhjemme både hos store og små. det er en ret som med garanti vil gøre dig populær.
Der er bare noget hyggeligt ved at sidde ved bordet med alt tilbehøret og blande lige den favorit version, man hver især helst vil have. 
Tilbehøret kan varieres i det uendelige, så der er god lejlighed til at få ryddet lidt op i køleskabet!

Som forslag til tilbehør kan nævnes;  Ris, æbler i både,banan i skiver, minimajs, sukkerærter, gulerodstænger, rosiner, ristet kokosflager, tørrede abrikoser, mandler, ananas, halve vindruer m.m.

Foto: Sara B. Hansen.



Foto: Sara B. Hansen.


Hovedret 4 pers:
2 fed hvidløg, finthakket
2 skalotteløg, finthakket
ca. 500 g. kyllinginderfilet eller bryst i strimler.
2 spsk. olivenolie eller kokosolie
1½ tsk. sød chilipulver
1 tsk. karry
½ tsk. groft salt
friskkværnet peber
3 dl. fløde el. alternativt kokosmælk
1½ spsk. konc. flydende hønsefond

Tilbehør: Ris, bananskiver, æbler i både, sukkerærter, rosiner, mandler etc.


Skær kylling i strimler og hak løgene. Km olie på panden og lad det blive lidt gyldent, brun kyllingen godt på alle sider ca. 3 min. drys med chili, karry, salt og peber og kom herefter løgene ved, lad dem svitse med 3 -4 min og rør fløde og konc. fond i. Lad simre ca. 4 min.


Find mig også på FACEBOOK

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar