tirsdag den 14. oktober 2014

Dadelkugler med lakridsdrys.



Foto: Sara B. Hansen.

En lille lækkerbisken af den sundere slags uden sukker og E-numre men selvfølgelig er det stadig slik som booster blodsukkeret. Jeg vidste næsten med sikkerhed at de ville begejstre min mand og jeg fik ret, dem kunne han vist spise mange af :-)
Prøv dem de er super skønne og nemme at lave, hvis lækkersulten melder sig fx. her i efterårsferien.

Ingredienser:

300 g. dadler ( gerne lidt bløde og saftige i det)
100 g. valnødder
1 stor spsk. kokosolie
1 tsk. vaniljekorn
2 store spsk. kakaopulver
1 spsk. nescafé
4-5 spsk. vand
2 spsk. rålakridspulver (Urtekram)
1 spsk. lakridsrodspulver

Kør valnødder og dadler på foodprocessor til de er ret finthakket, tilsæt kokosolie, vaniljekorn kaffe opløst i vandet, kakao og kør massen til den bliver samlet.  Tril små kugler og vend dem i en blanding af rålalakridspulver og lakridsrod ( du kan nøjes med den ene type- men jeg kan godt lide at blande dem, da den ene er lidt stærkere og den anden sødere, synes de komplementerer hinanden).

Find mig også på FACEBOOK:

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar