fredag den 18. juli 2014

Pitabrød med grillet flanksteak, grønt og hvidløgsdressing.

Foto: Sara B. Clausen.
Nem sommermad som smager skønt - hvis jeg havde god tid ville jeg bage pitabrødene selv efter denne opskrift - men i dag blev det færdkøbte fuldkornspitabrød (fra frost, de er bedst synes jeg!)
Det kan ikke blive meget nemmere men alligevel er det sund og lødig kost med masser af grønt.


Foto: Sara B. Clausen.

Ingredienser 4 personer:

1 Flanksteak, hvidløgsmaineret, ca. 700 g.

1 mini romaine, salathoved 
1 løg i skiver
3 gulerødder, revet
Agurk i have skiver
evt. andet grønt
1 pakke pitabrød(fuldkorn)

1½ dl. crmefraiche 5 % eller skyr
1 fed hvidløg
Salt og Peber
1½ tsk. tørret dild
evt. Lidt frisk dild, til toppen


Foto: Sara B. Clausen.

Klargør alle grøntsager og rør dressingen sammen. Grill flanksteaken i ca. 10 min (afhænger lidt af tykkelsen) og lad den hvile i 5 min. mens du varmer pitabrødene kortvarig i ovnen. Skær tynde skiver af kødet med kniven på skrå og på tværs af kødets struktur. Server så man selv kan kombinere ved bordet.


Foto: Sara B. Clausen.
Find mig også på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar