søndag den 13. juli 2014

Broccolisalat variant med æble og tranebær

Foto: Sara B. Clausen.
Som tidligere nævnt elsker jeg broccolisalater og denne er bare en anden skøn variant over klassikeren og uden bacon. Jeg synes den er lækker som tilbehør fx. til et stykke kylling.

Ingredienser:

1 broccoli, små buketter
2 stængler bladselleri, tynde skiver
1 rødløg, hakket
1 æble, tern
1 håndfuld tørrede tranebær
150 g. solsikkekerner

Dressing:
1 dl. fromage fraiche
2 spsk. sandwichdressing ( fedtreduceret fra Rema 1000)
2 tsk. sukker
2 tsk. hvidvins balsamico
Salt og Peber

Lav buketter af broccoli og kom i et dørslag. Hæld kogende vand over 1-2 gange så de lige er knap så rå men stadig sprøde. rens og snit de øvrige ingredienser kom i en skål og bland dressingen. Smag den til med salt og peber og kom den over grøntsagerne. Vend dem godt i dressingen.

Find mig også på Facebook.

Foto: Sara B. Clausen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar