mandag den 7. april 2014

Spicy kyllingecurry med squash, gulerod og kokos.

Foto: Sara B. Clausen.
Godt nok nærmer de varme og lyse dage sig hastigt og Ihhh, hvor jeg dog glæder mig! Men endnu er det stadig køligt og slet ikke tosset at få varmen med en dejlig curry, her serveret med ris af den "vilde" slags. Nogle synes måske det lyder mystisk med kanel i maden - men det smager altså aldeles vidunderligt.

4 personer:

Ingredienser

600 g. kyllinginderfilet el. bryst i strimler.
2 løg, hakket
1 fed solo hvidløg, presset
1 lille fin squash, små tern
2 gulerødder, små strimler
1 spsk. god Karry ( jeg brugte Urtekram stærk karry)
2 tsk. kanel
3 hele kardemommekapsler (fiskes op inden servering eller fortæl at de er der og skal sorteres fra)
½-1 tsk. chiliflager
Salt og peber
1 karton pasatto el fl. tomater
1 dåse kokosmælk
1 spk. kokosolie (el. anden olie)

Tilbehør : Ris (evt. vilde ris blanding)

Varm kokosolien op i en god dyb sauter pande med låg. Svits løgene nogle min. til klare. Tilsæt kylling og brun dem igennem ca. 5 min. Tilsæt karry, kanel, chili og hele kardemommekapsler og svits nogle min. Tilsæt tomat og kokosmælk og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
Kog ris efter anvisning på pakken eller som du plejer og server til retten.

Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar