mandag den 21. april 2014

BBQ-sauce med muscovadosirup.

Foto: Sara B. Clausen.
Når man har en kæreste der arbejder ved Dan Sukker så bør man jo næsten prøve de nyeste ting
derfra ;-) Faktisk er det sjældent at han får smagsprøver med hjem, men denne fulgte med op til påsken og skulle selvfølgelig prøves. Jeg tog udgangspunkt i et opskrifthæfte der fulgte med og tilføjede så lidt af det jeg gerne ville have i.
Den blev rigtig lækker og gør sig godt med grillede retter.

BBQ dressing:

3 spsk. olie
1 finthakket løg
1 dl. tomatpure
3/4 dl. muscovadosukker
1 tsk salt
Lidt friskkværnet peber
3 spsk. citronsaft
2 spsk. sød sennep
1 tsk. chiliflager
1 fed knust hvidløg
5 dråber tabasco
3 spsk. worchestershiresauce


Svits løget i olien i nogle min. tilsæt alle de øvrige ingredienser og lad den simre i 30 min. så den bliver mere tyk i det. Lad den køle og server som tilbehør til de grillede pølser eller andet.

Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345

Ingen kommentarer:

Send en kommentar