Foto: Sara B. Clausen. |
Man kan vælge at smutte mandlerne hvis man vil have helt lyse kranse, jeg kan godt lide at man kan se mandlerne- eller måske gider jeg bare ikke at smutte dem.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
250 g. hvedemel
100 g. hakkede mandler (jeg blender dem)
200 g. rørsukker
kornene fra 2 vaniljestænger ( de skal jo smage af vanilje ik?)
200 g. smør
1 æg
Bland alle ingredienser i en skål og smuldr fedtstoffet deri. Ælt dejen sammen og lad den stå i køleskab en time.
Sæt en stjerneform i din kødhakker (eller brug en kagesprøjte) og kør dejen igennem. skær stykker af ca. 8 cm og form til kranse.
Sæt dem på bagepapir. Bages ca. 6-8 min i en 180 grader varm ovn (varmluft).
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på Facebook lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
og husk at du kan vinde et fint cookiesæt i min "Giwe away": https://www.facebook.com/media/set/?set=a.366553926813912.1073742026.194466280689345&type=1