Foto: Sara B. Clausen. |
Brug en god olivenolie til retten og eksperimenter evt. med at komme hakkede oliven i i stedet for kapers, eller både og måske? - hvidløg kan også tilsættes.
Ingredienser 4 personer:
400 g. fuldkornspaghetti
½-1 øko citron, skal og saft
1 broccolihoved, plukket i små buketter
2 dåser tun ( i olie eller vand - jeg synes førstnævnte smager bedst )
2 små rødløg, finthakket
3 spsk kapers, hakket
1½ tsk. tørrede chiliflager
Friskkværnet peber
Revet parmesan i rundhåndede mængder
6 spsk. Olivenolie af god kvalitet
Del Broccolien i små buketter, du kan godt bruge lidt af de tynde stængler i skiver også. Hak løgene. Hak kapers groft. Kog spaghettien i 6 min. i letsaltet vand. De sidste 4 min. koges broccolien med.
Svits løg og chili 3 min i 4 spsk olivenolie. Varm en skål og kom findelt tun og kapers samt revet citronskal og saft i den, høld løg og chiliblandingen over. Dræn spaghetti og Broccoli og vend det godt sammen med tunblandingen og en del friskkværnet peber og 2 spsk.ekstra olivenolie. Det er ikke sikkert at der er behov for salt, grundet salt i patavandet, parmesanost og kapers.
Server med friskrevet parmesan over.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345