Foto: Sara B. Clausen. |
Kender du det med at vælge de forkerte avokadoer? Enten for hårde eller for modne og brune ( det er vildt irreterende) forleden så jeg et råd på FB som jeg lige giver videre til jer- det ser ind til videre lovende ud!
Foto: Sara B. Clausen. |
2 personer
2 flotte torskefileter 300 g. (mine var fra frost- men frisk er selvf. endnu bedre)
1 æg
½ dl. mælk
salt og peber
½ tsk. chilipulver
1½ dl. groft majsmel
Guacamole:
2 modne avokadoer
4 finthakkede små san Marzano tomater
2 spsk. finthakket løg (gerne rødløg)
1 spsk. finthakket koriander (kan udelades)
1 fed hvidløg, knust
1 spsk. citronsaft eller limesaft
Tilbehør: fx. nye kartofler og salat
Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Pisk æg og mælk sammen i en skål og vend majsmel og krydderier sammen på en flad tallerken. Vend fisken først i æg og så i majsmel. Lad dem gerne ligge og "tørre" lidt så paneringen sidder godt fast. Steges ca. 3 min på hver side i en blanding af olie og smør.
Og så til tippet med avokadoerne, se på billedet herunder hvordan du skal tjekke det, det kræver selvfølgelig at du køber dem løse men ind til videre har den været god nok med de 4 jeg har teste som vist!
Du får også lige et rigtig husmor tip mere med på falderebet også: kom en lille smørklat ned til dine nye kartofler nå du koger dem- så slipper du for at vandet koger over og skal ikke lette på låget m.m.
Find mig også på facebook- lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345