Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Opskriften her er til 2 personer:
Ingredienser:
1 lille rest blomkål ca. 1/4 hoved, små buketter
1 tomat, skiver
1 lille orange snackpeberfrugt, tynde skiver
1 lille rød snackpeberfrugt, tynde skiver
½ rød frisk chili u. kerner, hakket
1 skalotteløg i mindre tern
2 spk. olivenolie
4 æg
½ dl. madlavningsfløde
1 dl minimælk
Salt og peber
2 spsk. hakket persille + lidt til drys
Tænd ovnen på 175 grader. Rens og snit grøntsagerne og varm en pande(som kan tåle at komme i ovnen) op med 2 spk. olie. Steg løg,chili, peberfrugt og blomkål i ca. 4 min på panden. Pisk æg, madlavningsfløde, mælk, salt og peber samt persille sammen. Hæld det over grøntsagerne på panden og skru ned på mellemvarme, lad stå i ca. 8 min til den begynder at blive fast rundt i kanterne og bunden. Sæt panden i ovnen i ca. 8 min. (alternativt kan man vende den ved hjælp af en flad tallerken eller et låg og stege på den anden side- men det nemmeste er nu en tur i ovnen med panden!). Så er du klar til servering. Drys med lidt frisk persille og server med friske tomater til.
Find mig også lige her på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |